bezgranic2010

Każdy Żuk może wiele, ale tylko nasz dojedzie do celu...

#1 2009-12-09 19:12:53

rosso

Administrator

Punktów :   

DLACZEGO JEDZIEMY? ---->>>> CEL

...no właśnie pojawia się znów nowy pomysł. Mam też na myśli co chcemy innym przekazać. Na przykład dlaczego sponsor ma pomyśleć, że to takie trudne zwiedzić 11 krajów przez 30 dni zdechłym Żukiem.
Jeśli to mu nie starcza. Musimy dodać że jest dość spore rozdarcie między naszymi osobistościami.

i tak dla przykładu.

Miet- czyli Łukasz chce koniecznie zaliczyć po drodze droge krzyżową - czyli szlak jaki przemierzyli Krzyżacy..

rosso - czyli ja- Artur - bardzo chce zaliczyć Vama Veche w Rumuni nad morzem czarnym, bo tam jest dobra impreza. Ogólnie jestem otwarty na wszystkie propozycje, ale chce sie dobrze bawić przy tym...

Piotr Skrzycki - chce zwiedzić po drodze okoliczne winnice..

Podsumowując, chcę pokazać potencjalnym sponsorom, że każdy chce czegoś innego (co zazwyczaj jest zupełnie nie po drodze)a czas 30 dni to naprawde mało

Napiszcie co jeszcze chcecie zobaczyć, zrobić, whatever...

#2 2009-12-09 19:17:20

Maniek

Moderator

Punktów :   

Re: DLACZEGO JEDZIEMY? ---->>>> CEL

a ja chce jechać i się bawić! Palić Jointy, chlać wódeczkę i uprawiać seks alfresco ! Do tego ognisko. Żyć nie umierać!

-> Seks Alfresco -> seks pod gołym niebem przy świetle księżyca xD

#3 2009-12-09 19:20:07

Miet

Użytkownik

Punktów :   

Ja to bym najchętniej do Żydów pocisnąłbym bo tam zaczęli krzyżacy:P chodzi o to ze jest 600rocznica zwycięstwa pod Grunwaldem i można by pod to podpiąć sie:)

i nie ze ja chce koniecznie drogą Krzyżaków ale wydaje mi sie że jak podepniemy pod to jeszcze jakiś cel edukacyjno-promocyjny może być łatwiej ze sponsorami:)

#4 2009-12-09 19:26:08

rosso

Administrator

Punktów :   

miet- dobry argument z motywem edukacyjnym. Ale prosze konkrety zamiesc na bezgranic2010@gmail.com
mapke z drogą krzyżaków

maniek- suchar, chyba że zamierzasz ubiegać się o sponsoring w durexach i na dopalaczach.pl, wymysl cos lepszego!

#5 2009-12-09 19:29:38

Maniek

Moderator

Punktów :   

mam pomysł jadać na naszą wycieczkę wskoczymy pod granicę ukraińska po wódeczkę tanią po co przepłacać w sklepach

Stopka forum

RSS